A 5-a Conferință Națională de Nutriție și Dietetică „Abordări nutriționale actuale în alergiile și intoleranțele alimentare”

Teodora Mindru Evenimente, Press Lasă un comentariu   ,

nutritie pt site web bannerAsociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND), în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș, organizează, în perioada 4-5 mai 2018, la Hotel Apollo Wellness Club&SPA Tîrgu Mureș, a 5-a Conferință Națională de Nutriție și Dietetică „Abordări nutriționale actuale în alergiile și intoleranțele alimentare”.

Potrivit organizatorilor, vor susține prezentări și ateliere de lucru un lector de la Universitatea din Chicago, SUA, și zece lectori de la universități și centre de specialitate din țară și din partea UMF Tîrgu Mureș, fiind estimat un număr de aproximativ 200 de participanți: dieteticieni, medici de familie, medici specialiști, profesori, biologi, chimisti, precum și tineri rezidenți, studenți de la Nutriție și Dietetică, Medicină, Asistență Medicală Generală, Farmacie Balneofiziokinetoterapie și Sport.

„Prin organizarea conferinței la nivel național, ne asumăm răspunderea și afirmăm cu certitudine că diseminarea rezultatelor științifice prin expuneri și publicații de actualitate va menține deschisă poarta către atingerea dezideratelor propuse. În concluzie, această conferință va avea drept obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor și aplicațiilor practice comunitare ale nutriționiștilor și dieteticienilor din țară (alături de alte profesii și specializări medicale) din prisma rolului preventiv și/sau terapeutic”, au transmis organizatorii conferinței.

Programul conferinței este disponibil aici.

Adaugă un comment